Tirsdags golf Le Provencal

Klubens medlemmer og eventuelle gæster, der foretrækker at spille en runde på 9 huller mødes hver tirsdag kl. 10.00 på Le Provencal banen der ligger i Sophia Antipolis, ca 5 km nord for Antibes.

Alle er velkomne, blot de har et handicap på max. 54 og er medlem af GCD eller har licens i en anden godkendt golfklub/ union.

Tilmelding til Tirsdags Golf foregår på Golfbox www.golf.dk og tilmeldingen slutter fredag kl. 23.59.

Senest søndag fremsendes startlisten via e mail til de tilmeldte spillere.

Første bold slår ud kl. 10.30 og derefter med 8 min. mellemrum.

Efter matchen ca kl. 13.30 mødes alle i banens skønne restaurant, hvor der spises frokost og er præmieuddeling. Det er frivilligt om man ønsker at deltage i frokosten.

Der spilles normalt i 2 præmierækker: Skiftevis Damer og Herrer eller Høj og lav handicapper.

En gang om måneden er turneringen handicaptællende.

Ansvarlig for TirsdagsGolfen på Le Provencal erTorben Arp, som kan træffes på telf.

04 9348 0751 Mobil 06 7960 5977  E-mail: torben.arp@wanadoo.fr