Fredags golf

FredagsGolf er en af golfklubbens traditionelle arrangementer for spillere fra handicap 8 til 40, der med stor tilslutning fra mange trofaste medlemmer fortsætter i år med et omfattende og varieret spille program.

Tilmelding sker på GolfBox via www.golf.dk og af de enkelte opslag fremgår det blandt andet, om vi spiller stableford med eller uden putte konkurrence/nærmest pind, slagspil – eller dagen byder på en anden variant.

Det oplyses også, om turneringen er tællende (også handicapregulerende opad), og hvis dette ikke er tilfældet, kan medlemmer, der har GCD som hjemmeklub, før runden vælge at anføre EDS (Enkelt Dags Score) på scorekortet, hvorefter der vil ske individuel regulering af resultatet efter reglerne herom.

Green-fee afregnes direkte med proshoppen inden starten mod forevisning af GCD medlemskortet. GCD har opnået en række fordelagtige priser på diverse golfbaner, så årets kontingent er hurtigt tjent hjem igen. Priserne kan ses under medlemsfordele, eller i Golfbox ved tilmelding.

Medlemmernes gæster og andre medlemmer af DGU på ferie fra Danmark eller andre steder er velkomne til at deltage (Gæstefee 10 €). Gæster oplyser nationalt golfnummer.

Efter runden er der hyggeligt samvær på terrassen med dagens præmieuddeling.

GolfBox opdateres snarest med samtlige resultater fra dagen, så alle, der har lyst, kan gå ind og følge med

Turneringsledere er Asger Hansen +33 629 02 69 44 og Karen Rygaard +33 626 6817 46