Vores golfbaner Barbossi

Golf Club Danois

RIVIERA GOLF DE BARBOSSI

Designet af den amerikanske arkitekt Robert Trent Jones Senior, blev banen indviet den 27. juli 1991. Overtagelsen af Barbossi Domaine i marts 2008 har dens kærlige nye ejere givet stedet en makeover, der forvandler dette ekstraordinære sted til en ægte juvel på den franske riviera. Beliggende i frodige grønne områder i hjertet af Cannes Mandelieu-bugten, er denne golfbane en oase af ro og et sandt udendørs museum. Det er den eneste golfbane på Rivieraen, der præsenterer en permanent samling af moderne skulpturer, 22 originale kreationer spredt over hele banen til glæde for golfspillere.

Riviera Golf Barbossi har en længde på 5461 meter (par 71) og veksler mellem tekniske vanskeligheder, strategiske udfordringer og taktiske valg, samtidig med at det bevarer det sjove ved spillet og promenaden intakt fra start til slut.

Udfordringen er sikre et godt tee-slag. Derefter er de følgende slag en kamp med bunkere, der punkterer fairways, floden Riou, søer og bølgende greens bemærkelsesværdigt forsvaret.